FAQ's

 

Hoeveel geld is er beschikbaar voor culturele activiteiten? In Enschede is in een convenant met de scholen, de gemeente en de culturele instellingen afgesproken dat het geld uit de Prestatiebox , gelabeld voor culturele activiteiten,  ingelegd wordt in het Cultuurmenu. Kijk hier voor meer informatie .

In schooljaar 2018-2019 is dit:  het gehele bedrag €10,90 of minimale inleg € 5,83 en in schooljaar 2019-2020 is dit: gehele bedrag €11,15 per leerling of de minimale inleg € 6,08. Kijk hier voor meer informatie 

Hoe weet ik wat onze school inlegt in het Cultuurmenu? Dit kan je zien als je ingelogd bent onder >overzicht>account.

Wie bepaald hoeveel onze school jaarlijks gaat inleggen in Cultuurmenu?  Deze vraag wordt vanuit het Cultuurmenu jaarlijks neergelegd bij de directeur, dit wordt vaak besproken met de Intern Cultuur Coördinator.

Wat gebeurd er als de school het budget overschrijdt?  De school ontvangt aan het eind van het schooljaar een factuur voor het bedrag dat het ingelegde budget heeft overschreden.

Kunnen we nog inschrijven als het ingelegde budget op is? Ja dat kan. De school ontvangt aan het eind van het schooljaar een factuur voor het bedrag dat het ingelegde budget heeft overschreden.

Hoe pas ik de accountinformatie van de school aan? Dit kan je doen als je ingelogd bent onder >overzicht>account.

Hoe weet ik waar een activiteit plaatsvindt? Dit staat in de bevestiging van inschrijving en ook op de site bij het aanbod.